Да си родител е мисия. Да си родител не е задължение, а отговорност. А да си добър родител е нещо много повече. Един от големите любимци на феновете на ЦСКА - бившият голмайстор Стойко Сакалиев, публикува любопитно видео във "Фейсбук". Бащин урок. Това е, което Саката показа в социалните мрежи. Жестът е скромен, но докосна сърцето на дъщеричката му Любомира.

"Сбъдвам една мечта на моето дете. Любомира завърши с пълно отличие и ще я изненадам с билети за концерта на Джъстин Бийбър - бъдещия ми зет", казва Саката, който също е голям фен на канадската поп звезда.

Милият татко снима кадрите с мобилния си телефон, поставен в колата му. Видеото е кръстил "Мечтите се сбъдват... сълзи от щастие и много любов!".

Щерка на Сакалиев не знае за изненадата, която татко й е подготвил. С любопитство разпечата плика с билетите и щом разбира, че са за концерта на Джъстин Бийбър в Хърватия на 9 ноември, се разплаква от щастие. Любомира едва успява да отрони колко много обича баща си, който винаги е бил изключително грижовен с дъщеричката си и не за първи път я изненадва с мил жест и подарък.

"Сака - баща мечта! Толкова си позитивен винаги, а сега направо ме разплака. Както е казал народът "всеки получава това, което заслужава" - в случая ти, прекрасна дъщеря, тя невероятен баща", пишат приятели на Сакалиев под публикацията му.

"Саката е не само доказан зевзек и непринуден шегаджия, но и човек с голямо сърце!", добавя друг от коментиращите видеото.