Тодор Батков за първи път се появи публично след оттеглянето от "Левски". Бившият собственик на клуба от "Герена" присъства на събитие, организирано от сина му. Младият бизнесмен Тодор Батков и съдружникът му Георги Пандуров откриха автомивка срещу КАТ.

Както е известно, Батков-младши и юношата на ЦСКА успешно управляват фирма за чистота, която последните месеци се разрасна сериозно.  Собствениците на автомивката представиха новата технология и начин на работа със специализирани парни машини за почистване на автомобили.

"Машините се нуждаят от 10 пъти по-малко вода от стандартни водоструйки - от една страна се щадят природните ресурси, а от друга страна отпадъците са много по-малко", коментираха младите бизнесмени.

Батков-старши се гордее със сина си, който смело навлезе в бизнеса с почистването и фирмата му вече се грижи за редица големи корпорации в столицата и много други обекти. Бившият шеф на "Левски" с усмивка позира пред фотообективите. Той беше придружаван на събитието от съпругата си Здравка и от дъщеря им. Плътно до Батков-младши беше и половинката му - Мис България 2007 Юлия Юревич.

Бившият президент на "Левски", а и всички присъстващи на откриването, пожелаха на младите бизнесмени много успехи и още по-амбициозни идеи в бъдеще.

На церемонията по откриването беше излъскан джипът на Батков-старши.

батков_2.jpg

батков1_1.jpg