Легендата на сръбския футбол и бивш треньор на родните Литекс, Левски и ЦСКА Люпко Петрович проговори за тежката ситуация покрай коронавируса, в която се намира целият свят. 

72-годишният специалист е под карантина с друга легенда на местния футбол Милован Джорич (74 г.) на около 200 километра южно от Белград в туристическото градче Златибор.

Старите кучета признаха пред Sports Journal, че не са самотни, тъй като живеят в една сграда и имат магазин на партера, така, че нищо да не им липсва.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Какво е това чудо, което ни удари? И без това се живее трудно, ами сега и това. Но ние нямаме проблеми, тук е хубаво. Имаме всичко. Пишем заявки до магазина и ни носят всичко до вратата.

Не можем да ходим никъде, но поне се виждаме с Джора (б.р. - Джорич). Когато той си тръгне, гледам филми с каубой. Вчера гледах пет. Трябва да се справяме със скуката, защото тази ситуация ще продължи дълго. 

Нося маски, шапки, ръкавици. Пием ракия и забърсахме всичко, нещата ни, пода. Всичко блести и мирише на ракия, напълно сме дезинфекцирани", разказа Петрович.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!