Унгарка заяви, че Дейвид Бекъм е изневерил на жена си с нея, гръмнаха медиите на Острова. Името на момичето е Мариан Фогараси и тя твърди, че е запознала с футболиста миналата седмица. Милан гостува в Будапеща, където победи с 5:2 сборен отбор от местното първенство.

Мариан казва, че Бекъм започнал да и праща и-мейли и я поканил на частно парти, която посетила. За “Дейли Стар” красавицата, която работи като модел, споделя: “Взех си фланелка на Милан и отидох на мача. Попаднах сред агитката на италианците и докато се усетя бях при футболистите, които даваха автографи. Бекъм ме погледна и се засмя. Пуснах му визитката си в джоба, знаех, че трябва да я има. Още същия ден ми писа и ме покани на парти в Милано. За щастие имах снимки там точно след седмица”.

От думите на момичето личи, че най-вероятно търси внимание. Говорителят на играча заяви: “Няма нищо вярно в това. Никакво парти не е имало в Милан. Сигурно това е някоя фанатична жена, която търси внимание”.

Докато играеше в Реал (Мадрид) Дейвид се забърка с детегледачката Ребека Луус. Съпругата му Виктория му прости, но семейството бързо замина да живее в САЩ./БЛИЦ