Големият син на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин, ахна по германски модел. 17-годишната Стефани, която участва в конкурса Следващия топмодел на Германия, привлече вниманието на само с две години по-малкия от нея младеж. В социалната мрежа "Инстаграм" Бруклин публикува в профила си портретна снимка на девойката с коментар: "Тя е толкова красива и гореща".

Каката веднага реагира от своя страна и написа във "Фейсбук": "Хаха, забавно! Наистина приятно, малкият е малко вклюбен в мен. Лека нощ, сладури! Целувки! Радвам се на всеки един мой фен, благодарна съм ви!".

Явно Бруклин е влюбен, защото преди около 21 часа е публикувал нов фотос, към който има три човечета с очи като сърчица.

В Германия вече гласят момичето за международна кариера, независимо дали ще спечели конкурса.

Както е известно, майката на Бруклин - Виктория, има собствена модна линия, както и баща му - Дейвид, който е и рекламно лице различни световни марки. Дейвид Бекъм има собствена линия бельо към шведската компания H&M. Брат му Ромео пък е лице на "Бърбери", като се очаква съвсем скоро и 2-годишната му сестра Харпър да стартира модна кариера. Самият Бруклин пък е част от футболната академия на бившия клуб на Бербатов - Фулъм.

Untitled.jpg

Untitled2.jpg