Английската звезда Дейвид Бекъм може и да е мулти милионер, но това не му пречи да изненада майка си за 60-годишния й юбилей.

Дейвид и Виктория уважили госпожа Сандра Бекъм в скромен ресторант близо до дома й в Есекс, където тя била събрала близки и роднини в петък вечерта, съобщава “Дейли Мейл”. “Беше голяма изненада, започнаха да се прегръщат и целуват”, пише изданието, като добавя, че майката на Дейвид била на седмото небе от щастие от посещението на тримата си внуци – Бруклин, Ромео и Круз.

“Те бяха като съвсем обикновено семейство, което празнуваше рожден ден. Децата си играеха с останалите в ресторанта и тичаха наоколо”, споделят свидетели на празненството на семейство Бекъм. На следващия ден Дейвид изпратил Бруклин до най-близкия магазин за цветя, откъдето купил голям жълт букет за своята баба.

След краткия си престой в Англия Дейвид и Виктория потеглят за Сейшелските острови, където ще прекарат 10-дневна ваканция. Там ще отпразнуват и 10-годишнината от сватбата си, която е на 4 юли./БЛИЦ