Дейвид Бекъм е световно известен футболист, но на 36 години вече усеща как остарява. Това призна самият той в интервю, в което сподели, че се притеснява, защото оплешивява като баща си Тед.

Халфът, който продължи договора си с Лос Анджелис Галакси, не възнамерява да си присажда коса като Уейн Рууни. Той по-скоро би обръснал главата си, което е правил в по-младите си години.

“Препоръчаха ми да си присадя коса. Не виждам нищо лошо в това, но не бих го направил. Ако започна съвсем да оплешивявам, просто ще се обръсна. Все още имам доста коса и се боря с оплешивяването”, разкри звездата.

От думите му стана ясно, че той се страхува като гледа колко бързо растат синовете му Бруклин, Ромео и Круз, който вече са съответно на 12, 9 и 6 години.

“Плашещо е да виждам как Бруклин започва да се интересува от други неща, иска да излиза с приятели, говори за момичета. Той се превръща в млад мъж”, признава Бекъм. Той все пак е доволен, че шестмесечната му дъщеричка Харпър има батковци, които ще я наглеждат като порасне.