ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Френската футболна звезда Карим Бензема продължава да има силни чувства към Клое дьо Лоне, майка на две от децата му.

Нападателят на Ал Итихад използва паузата в първенството на Саудитска Арабия да се наслади на екзотична почивка на остров Мавриций, където заведе и Клое. На снимки, направени от бдителни папараци, се вижда, че двамата преливат от щастие и се гушкат, потопени в искрящо сините води на Индийския океан.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Клое и Карим имаха хубава връзка в миналото, когато той бе звезда в Реал Мадрид. На 3 февруари 2014 година красавицата, която е медицинска сестра, го дари с дъщеричка Мелия. След това Бензема се ожени за френския модел Кора Готие. От брака им се роди син – Ибрахим. Впоследствие голмайсторът се сдоби и с друго момче – Нури. Малчуганът вече е на пет години, а майката отново бе Клое дьо Лоне. Последната любов на Бензема е Джордан Озуна. Той я заведе на церемонията по връчване на „Златната топка“ през 2022 година, когато на събитието дойде и бившата му жена Кора. Нямаше я само Клое. Април миналата година дойде новината, че Бензема е станал татко за четвърти път, този път от Джордан Озуна.

Миналото лято Бензема бе една от многото звезди, които подсилиха първенството на Саудитска Арабия. В Ал Итихад не му потръгна чак толкова добре и за 15 мача до момента отбеляза 9 гола, а тимът му е седми, на 25 точки от лидера Ал Хилал. За сравнение Кристиано Роналдо отбеляза 20 попадения в 18 срещи за Ал Насър, който е втори във временното класиране.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!