БЕРБАТОВ И АНДИ ГАРСИЯ
За приликата между Димитър Бербатов и актьора Анди Гарсия е писано многократно. Нападателят често споделя, че любимият му филм е “Кръстникът”, от който е учил английски език. Българската звезда е споделял, че копира прическата на актьора и опитва да имитира начина, по който той държи цигарата си в третата част на филмовата класика.

КРИСТИАНО РОНАЛДО И АСТРО БОЙ
Кристиано Роналдо ползва същия фризьор, който е измислил прическата на Астро Бой. Анимационното роботче е част от японска детска поредица от 80-те години.

РОНАЛДИНЬО И ЛИЛ ДЖОН
Интересът на Роналдиньо към хип-хоп музиката явно определя приликата му с рапъра Лил Джон. Често футболната звезда може да бъде сбъркан с крал на хоп-хопа, особено в ежедневното му облекло.

ДЕКО И РОНИ КОРБЕТ
Португалския футболист Деко е по-младо копие на британския комик Рони Корбет. Играчът може да си представи как ще изглежда след 30-ина години.

УЕЙН РУУНИ И ШЕЙМЪС ФИНИГЪН
Известен факт е, че нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни не е красавец. Той е сравняван често със симпатичното зелено чудовище Шрек. Уейн обаче е копие на героя от “Хари Потър” Шеймъс Финингън, изигран от ирландския актьор Девон Мъри.



ЙЕНС ЛЕМАН И ФЛИЙ
Приликата между вратаря Йенс Леман и басиста на Ред Хот Чили Пепърс Флий е толкова голяма, че двамата могат да се разменят и едва ли някои ще разбере.

АЛЕКСАНДЪР ХЛЕБ И УИЛЯМ ДЕФО
Още една холивудска звезда напомня на известен футболист. Това е Уилям Дефо, който прилича на Александър Хлеб.

КРИСТИАН ПАНУЧИ И СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН
Кристиан Панучи е готов за ролята на “Рамбо” в следващия филм. Физически е силен и спокойно може да дублира Сталоун.

АРСЕН ВЕНГЕР И ДИРЕКТОР СКИНЪР
Мениджърът на Арсенал е наричан Професора, заради интелекта си и факта, че говори пет езика. Може би точно той е прототипа на героя от “Семейство Симпсън”

ЛУИШ ФЕЛИПЕ СКОЛАРИ И ДЖИЙН ХЕКМАН
Ако Сколари и Хекман застанат един до друг доста хора ще ги объркат.