Последната голяма звезда на футбола ни Димитър Бербатов изненада туристите в Китен, като седна да обядва в прочута местна кръчма. Заведението предлага евтино меню през деня, като масово гозбите са по 5 лева, пише "Марица". Вечер пък е хитова чалготека, където се изреждат половината звезди на жанра.

Бербо моментално беше обграден от десетки желаещи за снимка и автограф. „Човекът едва смогна, сигурно умря от глад, но не отказа на никого“, сподели един от присъствалите на мястото. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Клиенти разказаха, че интересът към Бербатов е бил в пъти по-голям, отколкото към гастролиращите певици. Последните дни в заведението се изредили Тони Стораро, Наско Ментата, Джена, Емилия, Малката, Грахич и кой ли още не. „Заявките за снимки и автографи не бяха и една пета от това, което се стовари върху Бербо“, добавя запознат.

По традиция Митко отскача до Гърция, а останалата част от ваканцията прекарва в апартамента си в Слънчев бряг. Тези дни Бербатов е бил забелязан там да рита с приятелите си. В един от мачовете се е включил и спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо.