Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов май ще става баща! И то по-скоро, отколкото сподели в изказване пред медиите: "Някой ден сигурно и аз ще имам деца", каза звездата на Манчестър Юнайтед на представянето на книгата на УНИЦЕФ "И аз мога" в деня след злощастния мач с Ейре (1:1). Екипът на "168 часа" видя, че този неопределен ден ще е само след няколко месеца. Гаджето на Бербатов - красивата Елена, вече е с доста различни от манекенските мерки.

Футболната половинка определено не крие порасналото си коремче, а дори го подчертава с прилепнали по тялото дрехи.

Бременността явно не е променила ритъма на живот на Елена. Тя обикаля магазините, среща се с приятелки и шофира доста агресивно. Черният Мерцедес, с номер като автомобила на Берба, фучи с бясна скорост из София. Не е ясно дали бебето е било планирано, или е станало случайно. Преди време Елена се премести инкогнито при Митко в Манчестър, където двамата очевидно не са си губили времето. Бременността на приятелката на най-добрия български футболист в момента ще промени и плановете му за бъдеща сватба. Според слуховете Бербатов и Елена трябваше да се оженят около Нова година като преди това да се сгодят по Коледа. Тайно, разбира се. Майката на Митко - Маргарита, за която се твърди, че има силно влияние върху футболиста, харесвала Елена и е казала "да" на предстоящия съюз.http://www.blitz.bg/documents/newsimages/2008-05-28-cl-VZDVUGGCZ.jpg

Много е възможно при новосъздалото се положение сватбата да бъде изтеглена за лятото, в месеците, когато нападателят на Манчестър Юнайтед няма ангажименти. "168 часа" потърси за коментар майката на Димитър Бербатов - Маргарита, за да я информира, че фоторепортер на вестника е снимал сина й и бременната Елена. Тя нито отрече, нито потвърди новината. Маргарита Бербатова е главна сестра в благоевградската болница. Майката на футболиста е най-популярният активист на ГЕРБ в региона. В партията очакваха, че тя ще е сред водачите на листи или мажоритарен кандидат. Запознати с последното развитие твърдят, че до момента с нея не е говорено по този въпрос.

Бременността на Елена със сигурност ще даде възможност за много спекулации относно предстоящата сватба. Вече се появиха слухоче, че красавицата и Митко са се взели тайно в Манчестър преди около месец. Футболистът и приятелката му не бяха открити за коментар. След като Бербатов стане татко, многобройните му фенки ще останат горчиво разочаровани.

Вече няма да има и капка съмнение коя жена е в сърцето на футболиста. Слуховете за похождения също ще спрат. Досега няколко красавици бяха свързвани с гениалния играч. Първата от тях бе гримьорката Силвия Стойчева, с която Бербатов засне гореща полугола фотосесия. След това двамата са имали интимна връзка, твърдят редица издания, в това число и британският "Нюз ъф дъ уърлд", който направи разследване за жените в живота на българския капитан.

"Аферата ни продължи няколко месеца. Бяхме млади, не бяхме обвързани. След това останахме просто добри приятели, каквито сме и до днес", казва Силвия за английския таблоид.

Пресата на Острова свързва Бербатов още с Маги Вълчанова, Теди Велинова, Станислава Кючукова, Снежина Вълкова, Даниела Арнаут и Елена Щилянова. На слуховете относно приписваните му афери с известни красавици Бербатов, който се държи изключително скромно в това отношение и крие личния си живот, коментира: "Знам много добре кой ме обича и коя ще е майка на децата ми." Сега вече всички знаем!