Димитър Бербатов най-после ще осъществи една от мечтите на половинката си Елена – да я заведе на самотен и тузарски остров. Още отсега той е направил резервация за Малдивите, където двамата ще посрещнат Нова година. Както е известно, ветеранът подписа договор с индийския футболен клуб Керала Бластърс. Тимът се намира в град Кочин, който е близо до мечтаната за много хора дестинация.

„Разстоянието от Кочин до Малдивите не е голямо. Има и редовни полети до град Мале, столицата на малката островна държава. Поради тази причина на Митко ще му е по-лесно да заведе Елена там. Тя ще му гостува в Индия през декември и за Нова година ще отидат до Малдивите”, твърдят източници на тигъра на печата.

„Както е известно, на Малдивските острови има стотици хотели. Бербо обаче е избрал едно от най-скъпите и тузарски кътчета, където всичко е потънало в лукс. Първо, те ще се ширят в красива къщичка, намираща се навътре в прекрасна лагуна, където водата и кристално чиста, а пясъкът е бял и мек. Все едно си в рая. Островът, където ще отидат, е много малък. Т.е. – ще бъдат далеч от шумотевицата и напрегнатото ежедневие. А и същото това място е посещавано само от богаташи. Нормален човек не може да си позволи подобно удоволствие. Цената на една нощувка е над 1000 долара”, добавят информаторите ни.
Елена отдавна бленува за подобна почивка, но нещата все се разсъхваха в последния момент. Преди години тя и Бербо почти бяха тръгнали за остров Бора Бора във Френска Полинезия, но така и не заминаха. Провали се преди две години и тяхна екскурзия до Сейшелските острови. Единственото им по-екзотично преживяване е в Дубай, където на Елена и прилоша, защото беше бременна с второто си дете.

Сега по всичко личи, че мечтата на красивата дама най-после ще се сбъдне. Самият Бербатов вече се стяга за индийското първенство, което ще стартира в средата на ноември.

„Вече всичко е разбрал за града, където ще живее, благодарение на интернет. И няма търпение да потегли за там. Митко се намира в отлично здравословно състояние. Поддържа постоянно спортната си форма и е готов да се завърне на терена за официален мач. Надява се да започне отново да бележи голове”, добавят негови близки.

Бербатов не е играл официално от месец май 2016 година, когато се раздели с гръцкия ПАОК. Оттогава той беше без отбор, докато не се появи примамливата оферта на индийците.