Иван и Маргарита, родителите на Димитър Бербатов, отново са заедно. Събра ги синът им Митко заради предстоящия финал от Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Барселона в Лондон. Двамата заминаха днес за британската столица и утре ще гледат мегасблъсъка от ложите на стадион “Уембли”.
 
Публична тайна е, че Иван и Маргарита не живеят заедно от 4-5 години, макар че нямат официален развод. Маргото живее в Благоевград, а Бербатов-старши е в София. За последно те са били отново един до друг при раждането на внучката им Деа. Това се случи в средата на октомври 2009 година, когато Митко бе дарен с щерка от половинката си Елена.
 
“Иван и Маргарита не само, че не живеят заедно, но почти не се чуват, камо ли да се виждат. Голямото желание на Бербатов беше да ги събере отново – въпреки че това ще се случи само за два дни. Даже Митко е настоял майка му и баща му да седнат един до друг на “Уембли”, разкриха източници на БЛИЦ.
 
С Иван и Маргарита за Англия замина и по-малкият им син – Асен, който също ще стиска палци на батко си.
 
Информатори на БЛИЦ от летище София заявиха, че за Лондон са потеглили не само семейство Бербатови, но и цяла тумба представители на футболната ни централа. УЕФА е изпратила в БФС 20 покани за финала от Шампионската лига.
 
“Видяхме поне десетина души от БФС. Сред тях беше президентът Борислав Михайлов, както и единият от заместниците му Михаил Касабов. За Лондон тръгна и босът на Славия Венцеслав Стефанов. Естествено на самолета се качи мениджърът на Митко – Емил Данчев и няколко хора от неговата мениджърска агенция “ЦСКА – АС 23”, поясниха от аерогарата.
 
БЛИЦ научи, че Венци Стефанов е получил покана лично от Манчестър Юнайтед. Както е известно, “белият” шеф поддържа отдавна добри отношения с ръководството на “червените дяволи”.
 
Утре, в деня на финала, за Лондон тръгват и най-добрите приятели на Митко – Тодор Кючуков и Косьо Мирчев. Засега не е ясно дали половинката на Бербо – Елена, ще бъде на стадиона заедно с малката Деа. Според непотвърдена информация двете най-важни дами в живота на нападателя ще посетят финала. Щерката на Бербатов, която през октомври ще навърши 2 години, все още не е гледала на живо мач на татко си./БЛИЦ