Голмайсторът на английската Висша лига Димитър Бербатов се е срещнал в събота с преподавателите си по отделни предмети в НСА, за да получи задания за изпитната сесия. От Националната спортна академия "Васил Левски" информираха, че Митко е предал някои свои разработки, включени в учебния план на първи курс. Както е известно, Бербо следва "Спортен мениджмънт" и използва прибирането си у нас да отскочи до университета в Студентски град.

Звездата на Манчестър Юнайтед стартира учебните си занимания през декември миналата година, когато проведе първия цикъл от лекции. Тогава под ръководството на своя научен ръководител доц. Бисер Цолов Бербо получи необходимите указания и учебна литература, по която да се готви съобразно индивидуалния си учебен план.

Сега Митко бе приет радушно от ректора на НСА проф. Лъчезар Димитров и от зам.-ректора проф. Кирил Андонов, с които обсъдиха хода на обучението му. Проведена бе и среща с преподавателите от обучаващата катедра "Мениджмънт на спорта".

На тръгване Митко бе изпратен от проф. Димитров и доц. Цолов с пълен набор от учебно-научна литература, необходима за пълноценната му подготовка. /БЛИЦ

3_5.jpg
4_6.jpg