Големите имена в тениса Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер не са поканени на сватбата на колегата им Анди Мъри. Шотландецът ще се венчае с дългогодишната си приятелка Ким Сиърс на 11 април. Комедиантът Били Конъли и сър Алекс Фъргюсън, които често подкрепят Мъри, също не са сред гостите.

"Не съм поканен, но му желая всичко най-хубаво", сподели Новак Джокович, когато бе попитан дали ще бъде на тържеството.
"Няма да има никакви звездни гости на сватбата ми. Това не е планирано, просто нямам приятели сред световните звезди. Списъкът ще съдържа всички мои близки хора, с които не само съм прекарал доста време в миналото, но и ще прекарам доста време в бъдеще. Вече всички приготовления са привършени и е възможно няколко допълнителни неща да изскочат през следващите дни, но това ще са детайли”, заяви Мъри.

„Тим Хенман ще е там. Джеймс Уорд също ще дойде, а поканих и Кайл Едмънд, но той има мач и няма да успее. Относно сватбата, Ким се погрижи за почти всичко. Опитвах се да помогам, когато тя имаше нужда, но това не се случваше твърде често. Помогнах с избора на храната и тортата, което беше доста по-забавно, отколкото очаквах. Денях е много важен за Ким и всичко е готово, така че тя ми изглежда спокойна. Но това може да се промени”, допълни шотландецът.