Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, най-после се видя с баща си. Мика благодари на "Каменица", тъй като именно биреният производител успя да я събере с татко й, който отдавна не беше виждала. Още преди Нова година футболната легенда замина да работи в Щатите, но преди няколко часа се прибра в родината, за да даде началото на Каменица Фенкупа 2014.

"О, татко, радвам се да те видя! Благодарна съм на "Каменица", че ни събра. Скоро не те бях виждала", възкликна Мика, която беше водеща на церемонията заедно с Деян Славчев-Део.

Половинката на щерката на Стоичков - Иво Аръков, също се видя с Камата. Актьорът придрижаваше Мика на събитието и изгледа отблизо как се изявява тя като водеща.

В обръщението си към гостите Стоичков изрази сериозни очаквания за финала на Фен Купата тази година. „Надявам се, че на големия финал в Русе ще бъде като едно време, когато аз и Трифон играехме по терените – ще се съберат повече от 20 000 души, за да изгледаме кулминацията на това грандиозно събитие“, коментира от сцената Ицо.

И тази година под формата на специално дерби ще се проведе „Звезден мач“, в който рамо до рамо с легендарната „осмица“ ще участват избрани играчи от най-резултатните отбори от всеки регионален полуфинал.

Друга специална изненада на събитието по откриването на турнира беше лично видео-обръщение от легендарния Франц Бекенбауер. Именитият германец пожела успех на всички участници и отправи предизвикателство към своя приятел и колега Христо Стоичков да се подготви добре за „Звездния мач“, защото това ще бъде едно събитие, „което не е за изпускане“.

Мика Стоичкова разголи гръд в ефир

Мика Стоичкова: Не съм виждала баща си отдавна