Дни след започването на Копа Америка, освен в търсене на шампион, турнирът очаква своята муза.
 
Куп хубавици обещаха това-онова на играчите, но четири от тях са най-активни в подкрепата си. Сред тях е не е музата на Световното първенство в ЮАР 2010 година - Лариса Рикелме, която бе избрана за най-вдъхновяваща фенка. Снимките на парагвайката с мобилен телефон между гърдите все още обикалят социалните мрежи, а фенове и играчи на Парагвай мечтаят за нейната подкрепа и на Копа Америка.
 
Сънародничката на Рикелме - Фабиола Мартинес опита да привлече интереса на феновете, макар да признава, че любимецът и е Неймар и заради него би искала Бразилия да спечели трофея.
 
Домакините от Чили ще разчитат на мощната подкрепа на Марлен Оливари. ТВ звездата позира със знамето на страната и обеща да го свали в ефир, ако Алексис Санчес, Артуро Видал и останалите спечелят турнира.

 
Боливийката Майте Флорес пък дебютира с гръм и трясък по трибуните на Копа Америка при равенството 0:0. Флорес бе по-интересна за някои фенове от ставащото на терена и продължи да бъде такава и след мача. В полунощ тя отново ще радва феновете в битката на Боливия и Еквадор.
 
Срещу Флорес на трибуните ще застане неизвестна засега еквадорка, която впечатли с оригинален екип, с който подкрепи националния си отбор в дебюта му на турнира при загубата с 0:2 от домакина Чили. Очаква се запомнящата се фенка отново да бъде интересна за феновете, а защо не и за двата отбора.