Тайнствени услуги на проститутки се извършват във футболните ни среди от два месеца насам. Новината разкри пред БЛИЦ играч от елитен клуб, пожелал да запази анонимност. Зад т. нар. подвижен публичен дом стоят двама достатъчно известни души в българския футбол. Единият е бивш играч на “Левски” и ексизпълнителен директор на провинциален тим. Именно той изпълнява ролята на сутеньор, докато другият, далеч по-важен човек, дърпа зад кадър конците.
 
Сутеньорът е взел на работа няколко красиви жени на възраст между 20 и 35 години. Жриците на любовта са на повикване и се осигуряват само на определи клиенти от футбола.
 
“Въпросният сутеньор откри телефон, който се знае от тесен кръг хора. Обикновено това са играчи или треньори, които вместо да обикалят публичните домове, звънят на този номер и си викат проститутка. Тарифите са различни – варират от 50 до 500 лева. Най-голямата услуга включва следното - каниш жената, водиш я на тайнствено място, тя ти прави пълна програма и е на твое разположение в продължение на два дни. Сутеньорът посещава и едно заведение в Студентски град, където води дамите. Не правете опити обаче да се свързвате с него. Той ще ви отрече. Доста трудно е да съберете доказателства, защото проститутките се осигуряват само на познати на въпросния човек”, заяви наш източник.