ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Румен Христов, известен повече като Ромарио, е луднал здраво по турската актриса Берен Саат. Това издадоха пред БЛИЦ авери на бившия футболист на ЦСКА. Пловдивчанинът от известно време живее и работи в Германия. Ромарио не пропускат нито един филм, като най-много си падал по героинята на Саат – Фатмагюл в сериала “Пепел от рози”. Той вече бил изгледал всички епизоди и останал зашеметен от играта на красавицата.
 
Но това е нищо. Христов правел всячески опити да осъществи контакт с туркинята, за да си вземе автограф. Преди няколко месеца Ромарио даже ходил до Истанбул, след като разбрал, че Берен Саат ще дава пресконференция във връзка с кампания за подпомагане на домове за сираци. Той обаче не успял да се докопа в залата поради простата причина, че влизането ставало само срещу акредитации.
 
“Луднал е по нея. Ромарио е женен, но това не му пречи да си харесва Фатмагюл. Беше наистина в Турция по друга работа и като разбра, че на стотина метра от мястото, където беше отседнал, ще има пресконференция с актрисата, хукна да прави опити да се снима с нея. Но напънът му удари на камък”, разказват бивши съотборници на Румен Христов от Пловдив.