Бившият футболист на ЦСКА Джером Синклер прекрати кариерата си на 26-годишна възраст, след като в продължение на година и половина не успя да си намери отбор.

Сега роденият в Бирмингам Синклер е отворил в родния си град закусвалня за фаст фуут към британската верига „Morley`s“. Често дори сам приготвя храната за своите клиенти.

След като напусна „армейците“ през лятото на 2021 г., фланговият футболист премина неуспешни тестове в Оксфорд и оттогава не и играл.

Джером Синклер е юноша на Ливърпул. Той пристигна в ЦСКА през преди сезон 2020/21 с едногодишен наем от Уотфорд. За „червените“ изигра 23 мача във всички турнири и вкара три гола.

Кариерата на Синклер започва в Ливърпул, но изиграва само три мача за мърсисайдци в рамките на периода 2012-16 г. През сезон 2014-15 е под наем Уигън. През 2016 г. преминава в Уотфорд и записва 12 мача и едно попадение за „стършелите“, но предимно е преотстъпван на други отбори. Играе под наем за Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд, ВВВ Венло (Нидерландия) и ЦСКА.