Първата подгласничка от конкурса „Мис България 2011“ Деница Стоянова ще стане г-жа Александрова. Красавицата получи предложение от любимия си мъж – полузащитника на Арда Михаил Александров. Любовта им е вече на 9 години, но досега двамата така и не се решаваха на тази крачка, макар да са щастливи заедно и да имат две дъщери – 7-годишната Мия и Амая, която в края на май направи годинка, пише "Монитор".

Деница и бившият национал Александров бяха сред гостите на сватбата на вратаря на Арда Иван Караджов на 6 септември. Именно на него Караджата връчи жартиера на булката.

„Явно ни е време. Бионсе и Джей Зи, Криси Тейгън и Джон Леджънд, Блейк и Райън, мистър и мисис Смит, или Мишо и Дени от Младост. 9 години заедно, без сватба, с пръстен за годеж от 2014-а, който все ми е голям, две деца, две кучета, хиляди изминати километри по въздух, вода и земя, премеждия, загуби, победи“, предизвика футболиста красавицата в Инстаграм.

Той не й остана длъжен и прие предизвикателството и намекна кога ще бъде дългоочакваната сватба.

„В отговор на поста отпреди малко. На 08-09 (имаме вечен спор за датата) август 2021 година правим 10 години заедно! Твоята дата се пада в неделя! Знам, че за да си създадеш собствена Вселена са нужни просто две усмихнати хлапета. Кърпата е хвърлена, ще участваш ли“, написа Мишо. Той добави и послеслов: „Деница Александрова ще стои много добре на новата ти лична карта! Знаеш, че толкова те обичам, че не мога да те трая!“.