Бившият футболист на Пирин (Гоце Делчев), Пирин (Благоевград) и Сливнишки герой Огнян Стефанов стана баща на красива дъщеричка. С нея го дари половинката му Теодора, която роди в столична АГ клиника момиченце с мерки 48 см и 3100 грама. Щастливите майка и татко решиха да дадат на малката царственото име Йоанна, пише struma.bg. 

Новият член на фамилия Стефанови се появи на бял свят на рождения ден на чичо й Димитър – един от най-известните и обичани музиканти в Неврокопско.

Дали обаче ще се занимава с музика, или със спорт тепърва времето ще покаже, но със сигурност е гласовита, както чичо си и като баща си, който също пее много добре, казват близки на фамилията.

Един от първите, които поздравиха Огнян Стефанов, бе приятелят му Стамен Казълов, с когото ги свързва дългогодишно другарство още от времето, когато и двамата ритаха в „Пирин“ (Гоце Делчев), а след това играха в няколко тима в Гърция. Именно Стамен Казълов пък пое ангажимента за организиране на веселието по случай появата на малката Йоанна на бял свят и според присъствали на събитието се справил без грешка.

Очаква се в близките дни майката Теодора и дъщеричката й да бъдат изписани от АГ клиниката и първото място, което ще посетят, е родния град на щастливия татко – Хаджидимово, където вече и подготвят подобаващо посрещане. Докато все още са в болницата, пък за Огнян Стефанов остава задачата да извърши и последните приготовления у дома за посрещането на любимите си жени.