Изпепеляваща любов, останала скрита от хорските очи, е разбила на пух и прах сърцето на бившия президент на БФС и на ЦСКА Валентин Михов. Една от най-големите тръпки на Михов се оказа не коя да е, а примата на българската естрада Лили Иванова. Двамата все още преживяват разтърсващата любовна афера между тях, която продължила цели две години.

В къщата на "ВИП брадър" Михов за първи път призна за отношенията си с Лили. За връзка между тях се говори от далечната 2010 г., но до този момент Валентин не беше казвал и думичка по въпроса, пише "България Днес".

Вальо хвърли бомба под покрива на Големия брат, разказвайки спомените си за любимата му след няколко питиета, на задушевен разговор с Жана Бергендорф и Явор Бахаров.

"Две години бях с Лили Иванова. За мен тя е най-голямата звезда на България, няма друга като нея и който я плюе, го прави от завист. За мене беше чест да бъда до Лили. Спомням си, че влезе в казиното, където преди прекарвах повече време, и ми даде ключове за кола, която ми подари. Това беше преди осем години", разказа Михов с носталгия към тези времена.

Бизнесменът все още таи топли чувства към родната прима. Той е категоричен, че уважава безкрайно бившата си любима и това никой никога не може да промени.

"Тя е невероятна! Сещам се, че пиеше топла вода с мед и лимон преди участие, за да пази гласа си", спомни си за навиците на ексизгората си Михов.

Бившият президент на БФС винаги е бил харесван мъж. Дори след влизането си в риалити формата водещата Миглена Ангелова намекна пред останалите съквартиранти, че е привлекателен и харизматичен въпреки възрастта си.

До този момент нито Вальо, нито Лили са разкривали публично за отношенията си. За никого не е тайна, че певицата ревностно пази личния си живот и не допуска никой да й се рови в интимното пространство.