Бившият английски национал Джърмейн Дефоу се ожени за приятелката си Дона Тиърни на церемония, струваща 200 000 паунда. Тържеството се е провело в петзвездния хотел „Клайвдън Хаус“, станал популярен през 60-те години на ХХ век покрай политическия и шпионски скандал „Аферата Профюмо“. През 2018 г. Меган Маркъл преспа в хотела в нощта преди сватбата си с принц Хари.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Булката на бившия английски национал работи като козметичка и има едно дете от предишна връзка. Младоженците са се венчали на церемония в двора на хотела, късето е била издигната шестметрова стена от цветя. На сватбата си присъствали 250 гости. Сред тях са били бившите английски национали Ледли Кинг, Карлтън Коул и Шон Райт-Филипс.

39-годишният Дефоу в миналото беше един от най-известните плейбои във Висшата лига. Той имаше връзки с певицата Александра Бърк, водещите Хлои Грийн, Даниел Армстронг и Шантел Хютън, манекенките Даниел Лойд, Имоджен Томес, Шарлът Миърс и Кейси Бачелър, както и с Джоан Бекъм – сестрата на Дейвид Бекъм.