ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бивша любовница на Дейвид Бекъм разпали скандал с 20-годишна давност, който едва не проваля брака на футболната звезда. Бившата манекенка Ребека Луус даде интервю за „Дейли Мейл“, след като бившият английски национал се изкара жертва от любовната си афера в заснетия от „Нетфликс“ документален филм за семейството му.

„Това не е справедливо. Той трябва да поеме отговорност и да признае, че носи вина за случилото се, а вместо това се изкарва жертва. Твърди, че се е срамувал да отиде на тренировка в Реал (Мадрид), след като вестниците публикуваха информациите за нашите отношения. Дейвид не постъпва мъжки“, твърди 46-годишната Луус.

В началото на XXI век тя придобива известност, след като в испанските медии се появяват публикации за нейната любовна авантюра с Бекъм. В интервю за „Скай Спортс“ тя заявява: „Дейвид е страхотен в леглото. Двамата не можем да се откъснем един от друг“.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Историята може да е неприятна за Бекъм, но е истината. Той опитва да покаже личния си живот във филма. Едно е да го показваш, друго е да изопачаваш истината. Много хора бяха забравили за тази авантюра. Сега той първи заговори за нея и се опитва да хвърли цялата вина върху мен, че съпругата му е страдала. Именно негова е вината“, заяви Луус в настоящата си медийна изява.

„Тогава имахме доста луда връзка. Когато журналистите бяха обсадили хотела ни, го возех в багажника на колата ни. Караше ме да се чувствам специална. Постоянно си писахме съобщения с мръсно съдържание. Беше забавно. Един ден обаче получих съобщение от неговия бодигард, че спира отношенията ни. Дори нямаше смелостта да го направи лично. След това разбрах, че всичките му приятели са прочели съобщенията и много са се забавлявали. Това ме нарани, но и ме убеди, че няма смисъл да крия за връзката ни“, допълва бившата манекенка.

„Когато излязох пред медиите преди години, се придържах към фактите. Тогава бяха на 26 години и никой не ме подкрепяше. Вместо това целият свят застана срещу мен“, припомня си Ребека Луус.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!