Английският национал Джон Стоунс беше съсипан от критики от бившата си съпруга Мили Савидж, с която се разведе преди 2 г. Брюнетката е била разкарана най-брутално от 26-годишния защитник на Манчестър Сити.

„Аз съм дотук, не се чувствам свободен и не те обичам повече“ - с тези думи Стоунс си тръгнал. Според Мили животът им се превърнал в ад след героичното лято на световното в Русия 2018, когато Джон се помислил за голяма звезда. Същата есен футболистът зарязал Мили и 18-месечната им дъщеря.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Бяхме 14-годишни, когато се събрахме, и вярвах, че ще прекараме живота си заедно. Той обаче се превърна в истински гадняр. Последните две години бяха истински ад и това продължава. Не бих пожелала на никого да мине през това. Джон се прояви като задник. Следеше къщата ни с камера и се опитва да ме контролира“, издаде пред „Сън“ Савидж.

Седмици след раздялата им тя научила чрез тайнствено съобщение в Инстаграм, че Стоунс се среща с жена на име Оливия Нейлър. Стоунс, който прибира по 175 000 паунда седмично в Сити, се пренесъл да живее при въпросната козметичка.

„Тя е от онези, които се хвърлят на футболистите в нощните клубове. Откакто заживя с нея, аз непрестанно се чувствам тормозена от богатството и влиянието, с което разполага. Футболистите се третират като богове. За такива като него правилата на нормалния живот не важат. Грижех се за него като за дете, което не знае как да оцелява в реалността. Подкрепях го и винаги се опитвах да го държа здраво стъпил на земята“, разказва 27-годишната Мили.

Тя срещнала детската си любов в училище в Южен Йоркшир. Неизменно била до него, докато преминал от Барнзли в Евертън и после срещу 47 млн. паунда в Сити през 2016 г.

„До световното той си беше просто моят Джон – мил и внимателен. Бяхме като стара двойка, която обичаше да си разхожда кучетата. Страняхме от светските изяви“, спомня си Мили, но после се почнало със запоите с приятели и у дома. Една сутрин той се прибрал от казино и й хвърлил парите в лицето. Признал й, че не иска да се жени за нея.

„Оказа се, че е познавал Оливия отдавна и ми заяви: „Тя е 10 пъти повече жена, отколкото ти някога ще бъдеш“. Само месец след като скъса с мен, новата му приятелка роди и той мислеше, че бебето е негово, но не беше така“, споделя през сълзи Савидж.

По време на пандемията Стоунс я изгонил от дома й и се заселил там с новото си семейство. „През септември останах на улицата без никакви пари. След това Джон нае апартамент за мен и детето“, завърши историята си тя.