ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата половинка на Благой Георгиев - Есмер Омерова, разкри, че той не е виждал сина си вече 5 години. 

Красавицата реши да отговаря на въпроси на последователите си в социалните мрежи. Не липсваха и такива, които засягаха отношенията й с Благой, както и неговите с общото им дете Елай.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Питанията “Елай вижда ли се с Благой? и „От колко време Благой не е виждал сина си?“ получиха еднозначен отговор “не“, пише "Телеграф". 

Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали Джизъса поема поне финансовата грижа за отрочето си, но и тук отговорът бе „не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият й не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея. 

Прекалено многото въпроси, свързани с бившия й съпруг, изненадаха рускинята по един доста неприятен начин. Поради тази причина тя намери за необходимо да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че Георгиев съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

"Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да й задават въпроси, свързани с Джизъса.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Кадър от сватбата на Благой и Есмер: