Плеймейтката Светлана Василева, по-известна като Гонзовица, даде рецептата си за перфектен секс. Бившата на спортния директор на "Левски" Георги Иванов сподели, че най-добре се получава... с плодове: "Много обичам такъв секс. С един плод знаете ли какви неща могат да се направят."

Блондинката заяви, че любимият й плод за сексуални забавления е портокалът. С него стимулирала партньора си и го водила до екстаз. Трикът явно е труден за изпълнение, но само най-обиграните го владеят, сред които без съмнение е Гонзовица.

Василева странно заявява още пред lifestyle, че повече няма да се снима гола заради ревността на приятеля си, въпреки че самата тя много обича голите фотосесии. Блондинката не се срамува да бъде без дрехи и обожава да е пред обектива.

"Вече се чувствам готова за сериозна връзка и дори за дете. Аз съм на 23 години. Може да съм малка, но доста съм видяла. Мога вече да седна кротко да си гледам детето и мъжа, ще се занимавам само със сайта си", добавя плеймейтката.

За мистериозния си приятел тя каза само, че е бизнесмен и не обича да бъде в медийното пространство. Запознанството им било по негово желание, след като мъжът забелязал Светлана и я харесал. Той обаче й нямал доверие заради слуховете, че тя е лека жена. Василева разказа, че снимките, заради които тръгнаха слуховете, че е бременна, са обработвани допълнително на компютър и коремчето й нарочно е направено по-голямо.

2_1.JPG