Мария Шарапова се оттегли от тениса, но продължава да се радва на огромна популярност. Руската звезда е получила 2,2 милиона съобщения за първите 40 часа след публикуването на телефонния си номер в социалните мрежи. Това съобщи самата тя, след като феновете я налазиха и стана страшно. За Маша е все по-трудно да отговаря на всички питания. Бившата половинка на Григор Димитров със сигурност е най-търсената жена по време на пандемията.

Припомняме, че преди дни бившата №1 в света и носителка на 5 титли от "Големия шлем" руска тенисистка насърчи почитателите си да се свържат с нея.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Кажете ми какво правите, задайте ми въпроси или просто кажете "здрасти". Всякакви страхотни рецепти също са добре дошли", написа Шарапова в "Инстаграм", "Фейсбук" и "Туитър". 

Докато е пишела този пост обаче, едва ли една от най-красивите спортистки е предполагала, че ще предизвика толкова голям интерес сред феновете си, които не спират да й пишат и звънят. И то при положение, че номерът, който Маша публикува, е достъпен само на територията на САЩ.