Фолкпевицата Бриана лъсна гола. Брюнетката е известна повече с креватните си завоевания и свалките си с футболисти, отколкото с някоя хитова песен.
briana2.jpg
За брюнетката последно се знаеше, че топли леглото на бившия голаджия на Локомотив (Сф) Мартин Камбуров. Преди това Бриана имаше кратка връзка и с Ивелин Попов, който след това я замени с колежката й Елена Паришева.

Името на Бриана нашумя през 2008 година, когато гръмна страхотен скандал, че тогавашния треньор на мъжкия национален отбор по волейбол Мартин Стоев е въртял любов с изгряващата фолкпевица в продължение на цели три години зад гърба на съпругата си. Разкритията за малко да костват бракът на Стоев, който напусна представителния тим и се отдаде на работа в чужбина.

Дибидюс фотосите, разпространени от romanian-football.com са правени преди 5 години за известно еротично списание. Снимките така и не видели бял свят и може би нкога нямаше да видят, ако някой неин обожател не бе решил, че е време те да станат публично достояние.

Според самата певица "показването" се прави от човек, който е изпитвал тайна любов към нея и e близък с авторите на фотосесията. Певицата не се срамувала от снимките, защото те изразяват нейното тяло и нямало нищо срамно в тях. /БЛИЦ

briana1.jpg