Бившата любовница на звездата на ЦСКА Антон Карачанаков се съблече пред обектива. 20-годишната моделка Габриела Попова позира за гола фотосесия, за да покаже за пореден път, че не е от срамежливите девойки. Тя в момента си няма гадже.

"Казвам ти – не ме знаеш кой съм! Забравяме и всичко да е нормално, да не те запаля, чу ли?!?". С тези заплахи Карачанаков се обърна към миската Габриела във Фейсбук преди време. Повод за смъртните закани от страна на Антон стана интервю с Попова. "С Тони беше само секс. Просто го опитах, ползвах го! Но за жалост в леглото е много по-бърз, отколкото на терена...", сподели разочарованията си миската. Очевидно признанията й бяха жегнали футболиста на ЦСКА и той реши да избива комплексите си във Фейсбук.

"Ти няма да ставаш известна покрай мен! Сички журналисти ме познават! Не се меши, както не се меша и аз", написа Антон Карачанаков във Фейсбук (публикуваме автентичния текст, с грешките). После футболистът продължи със заплахите и намеква дори за отвличане: "Ще те чакат да си дойдеш от Гърция. Сега се обадих на вълка и ми каза, че ще се виждаш с някакви хора. Имай готовност да заминеш за някъде ;) с непознати".

Попова вече дори не иска и да чуе за Тони. “Вече съм му изтрила телефона. Не искам да общувам с хора, с които не искам да имам нищо общо”, обяви тя. Все пак Габи обяви, че съжалява за контузията на бързака и му пожела бързо възстановяване.