Бившата Мис Дупе Андреса Урак направи интересни разкрития за интимните си отношения с Кристиано Роналдо. Бразилката наскоро издаде своята биография „Умирам да живея“ и сред останалите истории от животи си разказва и за отношенията си с настоящия носител на „Златната топка“.
 
За първи за сексуални отношения с португалския футболист Андреса Урак заговори открито в началото на 2013 г. Тя признава, че по това време е работила като елитна проститутка.
 
„Каза ми, че имам най-хубавото дупе, а той харесвал задници“, твърди Андреса, която твърди, че е приела да се срещне с него само заради неговата известност.
 
„Покани ме в хотел „Вила Маня“ в Мадрид, където стаята за една нощ струва 12 000 евро. Бях в частен асансьор, когато вратата се отвори и срещу мен застана усмихнатият Кристиано Роналдо. Покани ме вътре и говорихме кратко, а след това имахме бурно секс преживяване. Противно на очакванията, Кристиано е малко агресивен в леглото. Прекарахме по-малко от един час в стаята“, разказва бившата Мис Дупе.