____4__________.jpgБившето гадже на игралия до края на миналия сезон в Локомотив (Сф) Иван Бандаловски - Гергана Кочанова, сподели, че му е изневерявала. Манекенката е "Мис България - Вселена 2007". Учила е в САЩ. Завършва право в Софийския университет. Топ модел на "Визаж". Светската мълва преди време я свързваше в афера с Николай Маринов - Маргина, но официално тя призна само връзката си с Иван Бандаловски.

Гери говори за любовта си към футболистите пред Светлана Терзиева-Сесил.

"Първата ми любов се казва Николай Дойчев, играч на ЦСКА. Бях на 16, когато започнах да излизам с него, и връзката ни продължи цели 3 години. Логично той беше и първият мъж в живота ми", признава Кочанова.

"Любимото ми място за секс си остава леглото, макар че обичам и да експериментирам и да правя по-различни неща. Аз все пак съм на 23 години, не бих казала, че съм имала много любовници. Имала съм 2 любови.
Не са били нито известни, нито богати – просто двама мъже, появили се в различен етап от живота ми", допълва Мис България - Вселена 2007.

"Изневерявала съм и не го смятам за нещо лошо или за грях. Защото когато съм го направила, винаги е имало нещо, което да ме подтикне – изневяра на партньора ми или провал на връзката ни с него", добавя Кочанова. /БЛИЦ

Цялото интервю - ТУК