Последното гадже на Григор Димитров изживя истински кошмар на летище при прибирането си от Италия. Румънката Мадалина Геня не е допусната до полета си, въпреки че има абсолютно редовни билети. 

По неясни причина красавицата е спряна от митничар заедно с малката си дъщеря и племенницата си. В продължение на един час става жестока разправия на летището пред очите на десетки други пътници, пише "България днес". Бившата на Григор Димитров твърди, че е обиждана от служителите, които са се държали изключително арогантно с нея и децата.

На помощ се притичали приятели на Мадалина, но и те бързо са скастрени от митничарите. Румънката успява да заснеме скандалния служител и дори обмисля да заведе дело срещу нея след публичното унижение.

"Този мъж малтретираше мен и децата ми!", категорична е моделката.

"Каза ми, че ще отмени полета ми, въпреки че всичко е платено. Това е ужасно поведение към две деца и жена. Моите приятели опитаха да ми помогнат, но и те бяха нападнати с обиди. С децата плачехме, а той ни се смееше в лицата. Когато се обърнах към полицията, той най-накрая ни пусна да тръгнем, след като един час плакахме пред гишето", разказа още Мадалина.

В последно време румънката прекарва времето си основно в Италия. Там тя участва във филмови фестивали, модни ревюта и различни светски събития.

Мадалина продължава да е без мъж до себе си след раздялата си с най-добрия ни тенисист. Двамата имаха страстна връзка, но тя не продължи особено дълго. Гришо и Мадалина се разделиха в края на миналата година, като първоначално румънката нападна хасковлията. По-късно тя смекчи тона и обясни причините за края на връзката им. По думите на Мадалина Димитров е бил единственото й гадже през последните пет години.

"С Григор сме решили да тръгнем по различни пътища. Много съм благодарна за времето, което прекарахме заедно като скъпи приятели и партньори през последните 6 години. Поради нашите натоварени графици, събития и отговорности беше най-добре да продължим напред поотделно", каза Мадалина след раздялата с Гришо.


* Снимка: Profimedia.bg