Бившата годеница на Франки Лампард – Елен Ривес, сподели, че все още е влюбена във футболиста. Майката на двете деца на Лампард се надява слуховете за поредната връзка на Франки да не са верни и двамата отново да се съберат.

“Бяхме заедно с Франки седем години, децата приличат и ми напомнят за него всеки ден. Надявам се слуховете да не са верни, не е възможно да го забравя”, сподели Ривес, която била в чужбина, когато чула, че бившият и годеник е излизал с ТВ-водещата Кристин Блийкли.

Госпожица Ривес в момента живее с двете си деца от Лампард – Луна (4 години) и 2-годишната Исла в суперлуксозната къща, която футболистът й купи за 2,85 милиона долара малко след раздялата им. Баровският дом разполага с шест спални и гледа към пристанището на Челси. Въпреки разкоша, в който живее, бившата манекенка признава, че животът на самотна майка никак не й допада. "Може би ние ще се съберем отново, надявам се да стане така", казва г-ца Ривес, която преди девет месеца сама си събра багажа от семейното жилище.

Блондинката развали годежа си с Франки навръх "Св. Валентин", след като името на футболиста бе свързано с други две жени.

„Бях много, много тъжна. Той напълно разби сърцето ми и аз просто не спирах да плача", казва мис Ривес и допълва, че сега не може да си позволи започне друга връзка: "Това не би било честно от моя страна, защото аз още мисля за него."

Пред списание Елен Ривес заяви, че се опитва да изгради наново живота и кариерата си, като се преоткрие като дизайнер на бельо. Тя е автор на новата колекция на "Теско". "Правя това, не за да покажа на хората, че съм ОК, а, защото сега разполагам с повече време. Децата ходят на училище, а аз имам нужда от работа. Мисля, че заниманието ми е подходяща професия за една жена."/БЛИЦ