Бившата съпруга на знаменития Скоти Пипън – Ларса, е започнала връзка с Маркъс Джордан – по-малкият син на легендарния Майкъл Джордан.

Както е известно, Въздушния и Пипън бяха изключителен тандем в Чикаго Булс и през 90-те години на миналия век изведоха „биковете“ до шест шампионски титли на НБА. В последните години обаче отношенията между двамата сериозно се развалиха.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Вчера Ларса и Маркъс са били забелязани в интимна близост в японски ресторант в Маями. Според американското издание TMZ двамата са били на двойна среща с друга двойка. Това е първата публична поява на бившата съпруга на Скоти Пипън и сина на Майкъл Джордан.

Двамата са били в ресторанта в продължение на 45 минути, а Ларса е настояла да си тръгнат по-рано, тъй като останалите посетители са разпознали ВИП двойката.

48-годишната бивша на Скоти Пипън е известна, че след развода си с легендарния баскетболист излиза с по-млади мъже, но този път възрастовата разлика е драстична. Тя е със 17 години по-голяма от по-малкия син на Джордан.

Както е известно, по-големият брат на Маркъс – Джефри, е български зет. През месец май 2019 г. той се ожени за българката Радина Анева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК