Футболната звезда Гарет Бейл се ожени за детската си любов Ема Рис-Джоунс на тайна церемония на остров Майорка, но с това си навлече гнева на роднините на булката.

На сватбата са присъствали 60 от най-близките на 29-годишния Бейл и две години по-младата Ема. Охраната на ангажирания петзвезден хотел е била поверена на бивши служители на британските специални части SAS.

Целта е да не се допусне до церемонията бащата на Ема Рис-Джоунс – 55-годишният Мартин , който е известен с престъпното си минало (двамата на снимката вдясно). Изненадващо сред поканените са липсвали бабата и дядото на булката – Джон и Ева Макмъри.

„Не мога да повярвам на случилото се. Знаехме, че сватбата ще е скоро и очаквахме поканата. Ние отгледахме Ема, докато баща й беше в затвора. Даже ме беше помолила аз да я водя до олтара, когато се омъжи“, коментира шокираният Джон Макмъри.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Първоначалните планове на Гарет Бейл и Ема Рис-Джоунс бяха за сватба в италиански замък, а Бийонсе да пее на тържеството. Тези намерения претърпяха обрат след последната трудна година, през която Ема не успя да се сдобри с баща си. Испанският остров е избран като алтернатива, тъй като именно там преди две години футболистът на Реал (Мадрид) е предложил на любимата си. Двамата имат две дъщери и един син.

Бившият затворник и други нейни роднини не са били поканени на сватбата в Майорка заради участието си в скандала с изчезнал куфар, съдържащ 750 000 паунда от продажба на наркотици. Вътре е имало също така скъпи часовници и кокаин. Куфарът е съхраняват в дома на бабата и дядото на булката. Освен в скандала жертва са станали автомобили на лелята на Ема, които са били опожарени.