Бившите съпруги на националния селекционер Лотар Матеус се обединиха, за да го предпазят от използвачки. Силвия и Марияна поддържали добри отношения помежду си и решили да дадат важни съвети на бившия си мъж. Първият от тях е да се отърве по-бързо от настоящата си съпруга Лиляна, с която е в процес на развод, а вторият да зареже кипърската студентка Ариадне, която е последната му тръпка.

”Лотар е прекалено добър и влезе в лапите на използвачката Лиляна. Тя се възползва от брака им, за да се добере до модните среди и сега гради кариера, благодарение на него. С Марияна ще говорим с него, за да го предупредим за новото момиче. То не ми харесва, изглежда като копие на Лиляна, ще го използва за слава”, заяви Силвия, която бе първата му съпруга.

Матеус заряза третата си жена Марияна заради украинската манекенка. “Тя го заслепи. Умна е и се възползва от шанса си”, добави сръбкинята.

Иначе според медиите в Германия, Лотар често се допитва до мнението на първата жена до себе си Силвия. Двамата живяха заедно 11 години и имат две големи дъщери Виола и Алиса.

След Силвия треньорът се ожени за Лолита Морена, която му роди син. Последва кратък брак с Марияна докато бе треньор на Партизан, а след него Матеус даде името си на украинската манекенка Лиляна, с която се развежда след година брак./БЛИЦ