Бившият зет на Диего Марадона - Серхио Агуеро, пробва да повтори аржентинската легенда и да отбележи гол с ръка. Звездата на Манчестър Сити опита да хитрува в края на първата част на снощния двубой от английската Виса лига със Сток Сити като гост (4:1), но бе разкрит и получи жълт картон. 
 
Въпреки разликите между изпълненията на Агуеро срещу Сток и това на Марадона срещу Англия през 1986 година на Мондиала в Мексико, прилики също могат да се намерят. И двамата аржентинци посягат с лявата ръка към топката и използват главата си като прикритие.

Основната разлика е в това, че преди 29 години страничният рефер на Аржентина - Англия Богдан Дочев не видя нарушението на правилата, докато сега страничният рефер се справи перфектно. Именно асистентът даде сигнал на главния съдия, който първоначално зачете попадението. След консултация с помощника си обаче арбитърът го отмени. Серхио все пак вкара снощи два други гола, които бяха зачетени. 

Агуеро бе женен за дъщерята на Марадона Джанина, но се разделиха през 2013 година, а в медиите се пусна слух, че лошите отношения между футболиста и Дон Диего са причина за раздялата им.