Бившият зет на Христо Стоичков Лука Белич демонстрира топли отношения със сексапилна тенисистка. Хърватинът започна да тренира сънародничката си Тереза Мърдеза от три месеца и този факт породи куп спекулации.

29-годишната блондинка лично избрала Белич за свой треньор след няколко сериозни провала на корта. "Все още свикваме един с друг и напасваме характерите си. Той се появи в много труден период за мен и аз му вярвам", споделя пред медиите Тереза за доскорошния зет на Стоичков. По всичко личи обаче, че Лука и хърватката бързо са успели да се опознаят и обичат да прекарват време заедно и извън корта. Двамата не се притесняват да се шегуват един с друг и да пускат общи фотоси в социалните мрежи. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Само преди дни Лука показа свои снимки от романтична ваканция в Сицилия. На кадрите той позира сам, но от същото място и по същото време снимки качи и Тереза. 

За преминатата граница на професионалните им отношения говори и фактът, че Лука почти не пропуска да хареса всеки кадър, който блондинка качи в социалните мрежи.

Поведението на двамата определено е доста фриволно и отстрани те изглеждат като влюбена двойка. А отношенията им потвърждават слуховете, че хърватинът се е разделил с дъщерята на Камата Христина, пише hotarena.netНовината обикаля светските и спортните среди от около месец, като по-малката щерка на Стоичков сама даде повод за клюки. Христина, която държи живота си в пълна тайна, смени фамилията си и отново се представя с бащиното си име. Освен това е заличила всички снимки с мъжа си. 

С Лука са се изтрили и от социалните мрежи, което е сериозен показател, че нещо се случва. 

Хърватинът обаче явно не страда от раздялата и бързо е намерил начин да преодолее проваления си брак. Любовната история на Лука и Христина започна през 2013 година в Канзас, САЩ, където тя учеше.

Две години по-късно Белич поиска ръката й с диамантен пръстен. През 2016 двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, а Камата не криеше симпатиите си към зетя си, пише Галерия. 

Само сватбената рокля на Христина струваше 5000 евро. Под сурдинка се говори, че причина за раздялата е изневяра от страна на Лука, който дори изял няколко шамара от известния си тъст.