Бившия зет на Христо Стоичков Лука Белич, който беше женен за малката му щерка Христина, вече има нова любовна тръпка, пише "Галерия".

Хърватинът сам се похвали като си пусна селфи в Инстаграм с чаровна тайнствена брюнетка. Към снимката беше добавил няколко сърца, изразявайки по този начин чувствата си към новата си приятелка.

Белич веднага беше залят от въпроси коя е мистериозната дама, но той така не отговори на приятелите си. Впоследствие, раздразнен от интереса към любовния му живот, изтри фотоса. Иначе от кадъра ясно си личи, че Лука е доста щастлив с новото си мистериозно гадже и отношенията им далеч не са мимолетни. Белич се надява, че най-накрая е намерил жената на живота си и ще може да свие стабилно семейно гнездо и да стане баща, след като преди година се раздели с палавата Христина Стоичкова.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)



През месец март бившият тенисист влезе в сръбското риалити  „Задруга“, което е еквивалент на известния у нас формат „Биг Брадър“, където разкри доста скандални подробности около развода си с Христина. 

В ефир той пусна бомбата, че Христина е виновна за раздялата им, като подозира, че Стоичкова му е изневерила. Проблемите между двамата започнали през 2018 година, когато дъщерята на Камата се прибрала за кратко в България, а когато се върнал обратно в Америка напълно се преобразила. Тенисистът усещал коренна промяна в поведението й в отрицателна посока.

"До момента никога не е имало подозрение между нас. Не съм гледал телефона й, нито тя моя“, разказа Лука. Постепенно червят на съмнението започнал все повече да помрачава мислите му и един ден решил да проследи Христина. Засякъл я да води  дълъг телефонен разговор. Когато се доближил до нея тя се притеснила и закрила екрана на телефона. Въпреки настоятелните питания, така не получил отговор с кого разговаря.

В предаването Белич разкри още, че дъщерята на Стоичков без малко да му  докара проблеми със закона. По думите му Христина се опитвала да го предизвика да я удари, а както е известно в Щатите, където младо семейство живееше, законите по отношение на домашното насилие са изключително строги. Според разказа на Белич подозрението, че Христина му изневерява е причината за раздялата им.