Прелестната бивша Мис Великобритания Даниеле Лойд най-накрая си намери майстора, след като приюти в леглото си почти цял отбор футболисти. В момента красавицата е с играча на Тотнъм Джейми О`Хара, с когото купонясвали в бар в Саут Уудфорд
 
В бара се появила бившата изгора на футболиста Сейди Меткалф, която разбила устните на Даниеле. Разкървавената миска не вярвала на случилото се и била доста шокирана, разказват очевидци, като със сигурност Лойд ще съди нападателката си. Вчера полицаи са посетили луксозното жилище на Джейми О`Хара в Лутън, за да заснемат причинените травми на приятелката му. Освен това те ще прегледат и записите от видеокамерите в заведението.

Свидетел разказва, че приятелките на Сейди Меткалф са крещели по Лойд и са я наричали с всякакви ужасни имена. "Тя изгледаше объркана и малко притеснена, но се опита да се отскубне от момичетата и да напусне заведението", разказа анонимният посетител на бара.

"Тя е изключително възмутена и ужасена от случилото се. Двамата с Джейми изкараха прекрасен уикенд и тя беше атакувана без абсолютно никаква причина, заяви говорител на Даниел Лойд. - Няма нищо вярно в твърденията, че е откраднала Джейми от бившата му приятелка. И двамата бяха свободни, когато започнаха да се срещат."

Преди да се хване с Джейм О*Хара красивата Даниел Лойд е излизала със съотборника му в Тотнъм Джърмейн Дефоу, Теди Шерингам, Маркъс Бент и Райън Бабел. Според слуховете на Острова тя е имала връзки още с Арман Траоре, Жерар Пике, Джермейн Пенант и Карлтън Коул./БЛИЦ