Благой Георгиев така опъна лицето на жена си, че е направо неузнаваема. Любимата на футболиста - Есмер Омерова, претърпя пълна метаморфоза, а резултатите са изумителни. Брюнетката няма нищо общо с жената, която футболистът заби преди години. И продължава да се променя за изумление на всички, пише "ХотАрена". Последната интервенция, на която Есмер се е подложила, е операция на носа.

Танцьорката се фука с много по-фино и тънко носле, като не пропусна да се покаже в социалните мрежи, карайки и клюкарите да заговорят за промяната й.

Откакто се омъжи за Благой Георгиев, руската красавица не спира да си прави пластични корекции. А жертвите й в името на красотата вече загубиха бройката си.

За пластичната интервенция Джизъса се бръкна дълбоко само и само жена му да е доволна. Това е поредната подобна процедура, която футболистът на Газовик (Оренбург) подарява на Есмер. Само преди месец родният плейбой плати и новите устни на съпругата си.

Припомняме, че преди четири месеца Есмер зарадва Благо със син. Малкият Елай е трето дете на футболиста. Той има две деца от бившата си половинка Христина Витанова - Йоана и Давид.