Благой Георгиев е на няколко месеца разстояние от това да стане баща за трети път. Футболистът на „Рубин” (Казан) очаква дете от съпругата си – руската танцьорка Есмер Омерова, научи „ШОУ”.

Според нашите източници г-жа Георгиева е съвсем в началото на своята бременност. По всяка вероятност бившият национал е заплодил жена си в края на миналата година. През декември Благой заведе Есмер на меден месец на Малдивите, тъй като се ожени за нея по средата на сезона и не бе възможно да преустанови за по-дълго време ангажиментите си към „Рубин”.

Георгиев е на седмото небе от щастие, че любовта му с руската двойничка на Анджелина Джоли ще се материализира в малко човече. Юношата на „Славия” има солиден опит зад гърба си в отглеждането на деца, тъй като бившата му половинка, грацията Христина Витанова, го дари първо с дъщеря – Йоанна, а след това и със син – Давид. Хлапетата дори присъстваха на сватбата на баща им с Есмер в средата на септември миналата година. 

Не по-малко щастлива от факта, че ще роди отроче на Георгиев, била и самата Омерова. Татарката споделила радостната вест най-напред със своята близка приятелка Маргарита Муслимова - съпругата на съотборника на Благо в тима от Казан, Магомед Оздоев. Съвсем наскоро двойката се сдоби със свой син и Маргарита вече е започнала да се изявява със съвети към бременната Есмер. 
Засега обичайните за бременност симптоми като сутришно гадене и повръщане, главоболие и болки в кръста все още не измъчвали трудната госпожа. Но за сметка на това най-вероятно доста ще пострада фината фигура на танцьорката. Очевидно я гони зверски апетит, ако съдим по серията снимки на всевъзможни храни, и то във вълчи порции, в Инстаграм.
 
Отсега е ясно, че Благой Георгиев ще стане за трети път баща в Москва. Бившият халф на националния отбор все по-рядко се връща в София и продължава да е обиден и на медии, и на цялата нация за подигравките около скандала с негово участие в Колизеума в Рим.