ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата футболна звезда Благой Георгиев говори за живота си след риалити формата "Сървайвър", където по думите му са били поставени в условия, "по-лоши от тези на затворниците".

Той разкри неподозирани подробности около последния си развод и каза каква жена иска до себе си.

"Лазеха ни паяци и раци, спяхме на земята и ядяхме по три лъжички ориз на ден", заяви Георгиев пред bTV. Той допълни, че не е решил какво ще прави с голямата награда, но отбеляза, че няма да я похарчи за нови зъби., след което каза как се е развел с последната си жена Полина.

200 лв Начален Бонус Спорт!

"В Сървайвър спечелих приятели. Много неща, които не ценим, всъщност са най-важните. Не мога да кажа, че съм загубил нещо. Разбрах, че са искали развод от мен, докато тях там. Дадох го. Пожелавам на бившата ми жена да е жива и здрава. Разбрах новината след "Сървайвър".

Георгиев отбеляза, че има само един порок и това са жените, но допълни, че много от нещата, които се пишат за него, не са истини.

"Няма да тръгна да говоря срещу нито една от жените, с които съм бил, макар че имам какво да кажа", заяви Джизъса.

Благо каза няколко думи и за това каква жена иска до себе си.

""Търся обикновено момиче, без корекции... Може да изглежда смешно, че аз го казвам, не не искам от тези жени, които в момента се котират. Никога не съм търсил златотърсачките, с които съм бил и малка част от жените са ми такива. Естествено, че имам и такива, а то и само за тях се пише. Другите ми са били обикновени момичета без корекции, предпочитам естествената красота", заяви Георгиев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!