Бившият футболист Благой Георгиев, който наскоро отвори свой наргиле бар, си е поръча последен модел „Мерцедес“ S –класа, чиято стойност е около 200 000 лева.

Той само се тюхкал, че поръчковият автомобил много се бави, защото нямал търпение да седне зад волана на луксозното возило. Колата е с всякакви екстри, сред които дори няколко програми за масаж, с които годеницата му Златка ще се глезят. В къщата на „ВИП Брадър“ стана ясно, че и двамата са фенове на релаксиращите процедури, и затова татуираният футболист много държал возилото му да притежава тази екстра, за да задоволи изцяло желанията на любимата си, пише „Галерия“.

Winbet -  удвои тръпката от играта! (18+)

Според продължителността на масажа ще се променят ароматът, звучащата музика и осветлението в салона. Благо и Златка скоро ще се радват и на новия си луксозен дом в село Иваняне, който се простира на 200 квадратни метра и е купен с част от нейния хонорар от „Като две капки вода“.

Двойката е в трескава подготовка и за своята сватба, за която пази всякакви подробности в пълна тайна дори от близките си приятели, за да не изтича информация по медиите. Затова влюбените имаха намерение да се оженят в ресторант във въздуха в Дубай, но засега са се отказали от тази идея, защото през лятото в арабското емирство ще е нетърпима жега, а и ще им излезе твърде солено.