Националът Благой Георгиев и любимата му Лияна без свян демонстрират топлите си чувства по родното Черноморие. Светката двойка е отседнала в луксозния хотел на Денис Ершов и Митко Събев в Поморие.

Ръководството на руския Терек отпусна на халфа 6 седмици за възстановяване в България. Благо е извън терените, тъй като претърпя операция на менискусите.

Националът и фолкдивата са отседнали в един от най-луксозните апартаменти на комплекса, струващ 350 лева на вечер.

"Двамата не се притесняват да се гушкат и да се целуват по всяко време и на всяко място. Когато страстите помежду им достигнат по-висок градус, Благо и Лияна събират набързо хавлиите и тичат да утоляват сексуалния си глас. А той явно ги тресе яко - през час-два отскачат до хотелската си стая", разказват очевидци.

Благой и Лияна изтърпяха доста критики за връзката си. Именно заради певицата националът заряза бременната си приятелка - бившата гимнастичка Христина Витанова. Слуховете тогава твърдяха, че той направил това със SMS на Коледа. Все пак Георгиев гарантира, че ще се грижи за бившата и детето си, като дори предложи на мадамата апартамент в София. Христина обаче отказа и реши да живее при майка си. /БЛИЦ