Бившият футболен национал Благой Георгиев и новата му съпруга Полина са на меден месец в Гърция. Влюбената двойка се наслаждава на красотите на остров Тасос. Това ясно личи от последните публикации на Георгиев в социалните мрежи.

Двамата обаче не са сами в Гърция. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Любимо място с любими хора", написа Благо към снимката, която качи в "Инстаграм" заедно с кумовете Кристина и Николай Арсови. Последният е собственик на дискотека в Студентски град. Николай Арсов и Георгиев преди повече от две години заедно сформираха и футболна школа.

Компанията избра да отседне в най-тузарския и скъп хотелски комплекс в остров Тасос - "Тасос Гранд Ризорт". Благо Георгиев и сие се глезят от сутрин до вечер в супер лукс.

Благой Георгиев с жесток удар по една от майките на децата си СНИМКИ

Интересното е, че с Георгиев и новата му са и най-големите му деца - Йоана и Давид, които са наследниците му от бившата гимнастичка Христина Витанова. 

А още по-любопитното е, че на същото място в Тасос Джизъса беше на ваканция и със Златка Райкова миналото лято. Както е известно, Благой има дете и от блондинката - Благой-младши. Припомняме, че със син го дари и Есмер Омерова - Елай. 

Семейна идилия за Джизъса с новата му любов, наследникът му от Златка... СНИМКИ

 

Благой Георгиев на почивка

Публикувахте от Blitz Sport в Неделя, 24 юли 2022 г.

 

Благой Георгиев си прекарва чудесно в Тасос

Публикувахте от Blitz Sport в Неделя, 24 юли 2022 г.

 

 

Модерният комплекс в Тасос, в който са отседнали Благо и компания: