Благой Георгиев е признал нещо на новата си съпруга Полина, което често разкривал пред приятели, но никога пред половинките си. Джизъса обаче този път искал да бъде откровен, защото обичал силно младото момиче и виждал, че тя му отвръща със същото.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Благо казал на Поли право в очите, че си е сексманиак отвсякъде и не може без жени. Той разкрил, че трудно би изкарал повече от година-две само с една мадама в леглото си. Правил бил много опити да се въздържа, но напъните му да не поглежда в чуждите деколтета все удряли на камък. Въпреки всичко Благой бил категоричен, че никога не е изпитвал по-силни чувства към жена, както към Полина.
 
С две думи – предупредил я, че тя е всичко за него, но един ден може и да тръгне по кривата пътека. Което не значело, че ще я разкара.

„Благо е бил прям с момичето. Чест му прави. Кажете ми кой мъж ще предупреди жена си за подобно нещо. Той категорично ще се мъчи да не й изневерява, но от опит знае, че това е трудна кауза за него. Дано пък сега да успее“, коментират в столичния хайлайф.

Поли онемяла и се просълзила след признанието на любимия си. Но впоследствие се успокоила, че бившият футболен национал все пак разгърнал изцяло душата си. Нещо, което за първи път правил с жената, с която живее.