Футболната модна икона Благой Георгиев тази вечер посреща Световното по футбол на брега на първия ръкав на Халкидики. Вчера се появиха информации, че той отмарял в южната ни съседка с набедената за негова любовница Биляна Евгениева. От ПРофайл обаче съобщиха за БЛИЦ, че Благо е със съпругата си Христина, децата им Йоанна и малкия Давид в луксозна къща с шест спални, барбекюта, басейн и яхта.

След лукса и разкоша в Дубай бившия национал избра да заведе семейството си на Халкидики. Благой е в компанията на семейни приятели, с които ще проследят мачовете от Бразилия на огромни плазмени екрани. Футболистът на Амкар води със себе си и детегледачка за децата си, за да се наслади изцяло на футболните страсти.  Любопитен факт е, че Георгиев изисквал в лятната къща да има и жена, която да се грижи за кулинарните капризи на цялата компания.

Благо от месец планира почивката си и настоявал всичко да бъде организирано и изпипано до последен детайл. Наемът на луксозната лятна къща на вечер струва 200-300 евро, сочи бърза справка в туристическите компании. Почивката му изтича на 18 юни, след което се прибира в Русия, за да стартира подготовка с Амкар.